loading

OPEL
ADAM!Si želite kul mestni avto, ki ima ogromen značaj? Potem zamenjajte vaš stari avto za stilskega  ADAMA.

ADAM Jam z 1.2 l bencinskim motorjem (51kW/70KM) je izbira za več:

že za 10.200 €
+ dodatne ugodnosti akcije
Zamenjajte za več!***Več o Adamu

Rezervirajte testno vožnjo

*Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so določeni v skladu z zadnjima različicama uredb za homologacijo NEDC (R (ES) št. 715/2007 in R (ES) št. 692/2008), kar omogoča primerjavo z drugimi vozili. Od 1. septembra 2017 se za določanje porabe goriva in emisij CO2 nekaterih novih vozil uporablja novi globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila (WLTP), ugotovljene vrednosti pa se zaradi možnosti primerjave prevedejo nazaj v cikel NEDC. Za najnovejše informacije, in če želite preveriti, ali so se vrednosti spremenile, povprašajte svojega izbranega pooblaščenega trgovca.

**Podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so določeni z uporabo globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP), ugotovljene vrednosti pa so zaradi možnosti primerjave prevedene nazaj v NEDC v skladu z uredbami R (ES) št. 715/2007, R (EU) št. 2017/1153 in R (EU) št. 2017/1151.

Vrednosti ne upoštevajo posameznega načina uporabe, pogojev pri vožnji, dodatne opreme ali opreme za doplačilo in se lahko razlikujejo glede na dimenzije pnevmatik. Za več informacij o uradnih vrednostih porabe goriva in emisij CO2 glejte ‘Smernice o porabi goriva in emisijah CO2 novih osebnih vozil’, ki so brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih ali na http://www.arso.gov.si/podnebne%20spremembe/emisije%20toplogrednih%20plinov/osebni%20avtomobili/ *** H-plin v m3/100 km. **** Vozila, opremljena s tehnologijo BlueInjection, zahtevajo redno dolivanje tekočine AdBlue® tudi med predpisanimi rednimi servisnimi intervali. Indikator v potovalnem računalniku vas bo opozoril, ko bo treba doliti tekočino. Več informacij najdete na naslovu www.opel.si

*** Ponudba staro za novo velja ob menjavi kateregakoli starega avtomobila, upoštevajoč cenitev Eurotax, za katerikoli novi Opel. Bonusi pri financiranju glede na navedene akcijske modele: ADAM vsaj 100 €, Corsa vsaj 190 €, Astra vsaj 320 €, Mokka X vsaj 390 €, Crossland X vsaj 460 €, Zafira vsaj 660 €, Insignia vsaj 680 €, Grandland X vsaj 730 € in Vivaro vsaj 770 €. Več o Opel Zajamčenem zadovoljstvu je dostopno tukaj. Opel Southeast Europe LLC in sodelujoči Opel trgovci si pridružujejo pravico do spremembe ali ukinitve ponudbe. Slike so simbolične. Opel Southeast Europe LCC, 2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Madžarska. Dodatne informacije o vseh možnih paketih dodatne opreme in njihovih kombinacijah, ki se navezujejo na navedene bonuse pri financiranju, so dostopne pri pooblaščenih Opel partnerjih.

Na vrh