loading

 Cene so znane: nova velika kombija Opel Vivaro Combi+ in Tourer   

Oktober 2017

Rüsselsheim. Samo nekaj tednov je minilo, odkar sta se novi različici Oplovega kombija Vivaro prvič predstavili na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, zdaj pa trgovci že sprejemajo naročila za poslovno različico Vivaro Tourer in minibus za devet potnikov Vivaro Combi+. Vstopnica v svet privlačnih in prostornih kombijev Vivaro je na voljo že od 30.677 EUR naprej (priporočena prodajna cena z DDV v Sloveniji).

Več informacij


 Opel na druženju podjetja Gorenje GSI   

Oktober 2017

Vransko. Del skupine Gorenje, Gorenje GSI, je za svoje zaposlene organiziral nepozabni team building z elementi varne vožnje v AMZS Centru Varne vožnje na Vranskem. Gorenje je namreč edini proizvajalec bele tehnike, ki ima v Sloveniji svojo lastno mrežo serviserjev. Na druženju se je zbralo 70 zaposlenih, skupaj z vozili s katerimi opravljajo svojo dejavnost, da se dobijo vsi na enem mestu in družijo na vsebinsko zanimivem in izjemno poučnem dogodku.

Več informacij


 Zlati volan 2017: nacionalni nazivi za kar tri Oplova vozila   

Oktober 2017

Ljubljana. Oplovi modeli Ampera-e, Insignia Grand Sport in Crossland X so zmagali v svojih kategorijah v slovenskem delu izbora Zlati volan 2017, ki ga vsako leto organizira avtomobilistična revija Auto Bild in prejeli naziv »Zlati volan 2017«. Tako nadaljujejo uspešnost blagovne znamke v tem izboru, saj so tudi drugi Oplovi modeli že prejeli ta laskavi naziv, nazadnje Corsa in Astra.

Več informacij


 Najboljši poslovni vozniki 2017   

September 2017

Vransko. Opel Slovenija je v sodelovanju s časnikom in spletnim portalom Finance ter AMZS Centrom varne vožnje, že četrto leto zapored na Vranskem pripravila izbor »Najboljši poslovni vozniki 2017«. Na tokratnem dogodku je sodelovalo in tekmovalo nekaj manj kot 100 voznikov službenih vozil iz 24 slovenskih podjetij in organizacij.

Več informacij


 PAL 2017: Zmagovalec kategorije Poslovni avto leta je Opel Insignia Grand Sport   

Maj 2017

Na golf igrišču Diners Cluba Ljubljana v Smledniku je potekal tradicionalni izbor PAL, ki ga že dvanajsto leto zapored organizira časnik in spletni portal Finance. Prek 200 gostov, 20 avtomobilov, štirje zmagovalci in čarobno razpoloženje ob zabavnem programu so prispevali k uspešni izpeljavi dogodka. Naslovno lovoriko v kategoriji Poslovni avto leta si je letos ponovno pripeljala Opel Insignia Grand Sport, ki je tako ponovila uspeh svoje predhodnice iz leta 2009.

Več informacij


 Najboljši poslovni vozniki 2016, v sodelovanju s Časnikom Finance in AMZS CVV Vransko   

November 2016

Že tretje leto zapored je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, v sodelovanju Opla s časnikom Finance potekal izbor za »Najboljše poslovne voznike 2016«. Na letošnjem jesenskem dogodku je timsko sodelovalo in tekmovalo 92 voznikov iz 26 podjetij.

Več informacij

Na vrh