loading

Izkoristite priložnost poslovnega najema vozila, ki ustreza vašemu poslu in potrebam.
Tako si za obdobje, ko potrebujete vozila, zagotovite njihov najem po najbolj ugodnih cenah, brez dodatnih operativnih stroškov ali skrbi.

Pri Sawalu je v ceno že vključeno celotno vzdrževanje vozila po Oplovih standardih, kasko zavarovanje, zimske in letne pnevmatike za dobo trajanja najema, nadomestno vozilo za čas rednih in morebitnih izrednih popravil ter registracija vozila. Prav zares vse kar potrebujete, da boste v prednosti!

          

 CORSA že od 285 € / mesec*

CROSSLAND X že od 345€ / mesec*

  ASTRA že od 395 € / mesec*

  MOKKA že od 445€/mesec*

GRANDLAND X že od 485€ / mesec*

INSIGNIA GRAND SPORT že od 545 € / mesec*

ZAFIRA LIFE  že od 645 € / mesec*

VIVARO že od 685 € / mesec*

 

Ogljikov dioksid CO2 je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani pod povezavo Poraba goriva in emisije. *Cena je brez DDV. Mesečni obrok je fiksen skozi celotno dobo odplačevanja najema, ki je lahko od 6 do 60 mesecev. Število prevoženih kilometrov je omejeno na 20.000 km/leto. V ceno je vključeno: celotno vzdrževanje vozila po Oplovih standardih, kasko zavarovanje, zimske in letne pnevmatike za dobo trajanja najema, nadomestno vozilo za čas rednih in morebitnih izrednih popravil ter registracija vozila. Dodatnih stroškov vezanih na samo ponudbo ni, pri čemer poraba goriva, cestnine in morebitni nastali stroški v primeru prekrškov in nesreče ipd. niso del ponudbe. Slike so simbolne.

Na vrh