loading

 NAJVEČJA ZALOGA OPLOVIH VOZIL V SLOVENIJI!  


Servisne storitve – kakovostna storitev in strokoven nasvet na enem mestu


Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Poleg osnovnih storitev servisiranja vašega vozila vam nudimo tudi nekatere dopolnilne storitve:


  • vulkanizerske storitve

  • preventivni pregledi in priprava vozila na tehnični pregled

  • polnjenje klim in dezinfekcija klimatskega sistema

  • montaža vlečnih kljuk

  • montaža parkirnih senzorjev

  • montaža dodatne opreme in naprav povezanih z avtoelektriko (avtoradiji, brezžične povezave)

  • pranje vozila

 

Zavedamo se, da je kljub naši vrhunski opremi, stalnim prizadevanjem in izobraževanju servisnega osebja kljub temu težko delati brez napak, zato vas prosimo, da nam pišete in nas stalno opozarjate na možnosti izboljšav in morebitne pomanjkljivosti. Hvaležni vam bomo hkrati pa vam obljubljamo, da se bomo potrudili, da boste od nas odhajali zadovoljni in se boste z veseljem spet vračali.

 

Kleparsko – ličarska popravila


V primeru, da potrebujete kleparske ali/in ličarske storitve, v skladu z našo usmeritvijo »celovita skrb za naše stranke« poskrbimo za popravilo vašega vozila v celoti. To pomeni, da poskrbimo za popravilo vašega vozila v skladu z proizvajalčevimi normami, vam medtem v skladu z našimi možnostmi nudimo nadomestno vozilo in sodelujemo z zavarovalnico pri urejanju formalnosti. Pri popravilu vam za vgrajene originalne nadomestne dele nudimo tudi garancijo.

 

Nadomestno vozilo – ostanite mobilni!


Medtem, ko opravljamo servisna ali kleparsko – ličarska popravila na vašem vozilu, vam nudimo nadomestno vozilo. Ker je število nadomestnih vozil omejeno vam svetujemo, da ob naročilu na servis pri naših servisnih svetovalcih rezervirate nadomestno vozilo. Če bo le to na razpolago, vam bomo z veseljem ustregli.

 

Elektronska prijava na servis – prijavite se brez čakanja in ko imate čas


Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek, vam omogočamo tudi prijavo na servisni pregled preko internetne aplikacije z »On-line prijavnico«. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena - preprosto vpišite zahtevane podatke in počakajte, da se vam javi naš servisni svetovalec. Po elektronski pošti vam bo potrdil izbrani termin (oz. vam predlagal drugega, če bo izbrani termin že zaseden).Na vrh