loading
Iz dneva v dan iščemo rešitve, da bi bil vpliv vašega vozila na okolje čim manjši, obenem pa zagotavljamo zmogljivost, prilagodljivost in udobje, ki ga pričakujete od Opla.
Ne samo da izboljšujemo in izpopolnjujemo konvencionalne pogonske sklope, temveč razvijamo nove, čistejše in varčnejše tehnologije. Naši modeli na avtoplin -LPG ecoFLEX so okolju prijazna in stroškovno učinkovita rešitev.

Opel LPG Utekočinjen naftni plin (LPG)

Učinkovitost in prijaznost do okolja s pritiskom na gumb:
kombinirani pogon na bencin/avtoplin (LPG) ne koristi samo
vaši denarnici, temveč tudi okolju. S pogonom samo na avtoplin
lahko z Astro in Mokko prevozite 400 km, z
Zafiro Tourer pa 650 km.
Odvisno od modela lahko vozila na avtoplin LPG ecoFLEX z obema vrstama goriva skupno prevozijo razdaljo od 1100 (ADAM) do 1700 kilometrov (nova Insignia).


Več informacij
Ogljikov dioksid CO2 je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka,  ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani pooblaščenega trgovca z vozili Opel.
Na vrh